Muziek

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins hebben een aantal prachtige draadloze muzieksystemen op de markt gebracht. Zo is er het draadloze muziekspeakersysteem A5 en A7, die muziek streamen via Airplay van Apple. Daarnaast is er de Zappelin Wireless die bediend kan worden via diverse apparaten zoals de smartphone en de tablet. De veelzijdige T7 is een multifunctionele speaker met een krachtig bereik. Tot slot is er de Z2 speakerdock die als dockingstation en speaker tegelijkertijd fungeert.

De ontwikkelaars achter het merk Bowers & Wilkins streven ernaar de beste speakers te maken met behulp van de allernieuwste technologieën. Ze schuwen het gebruik van nieuwe materialen en onbekende technologische snufjes niet, waardoor Bowers & Wilkins steeds weer met verrassende audiosystemen op de markt komt. Waar sommige audiofabrikanten slechts één draadloos muzieksysteem kunnen aanbieden, heeft Bowers & Wilkins er wel vijf. De Zeppelin Wireless is de nieuwste in de reeks draadloze speakers. De speakers zijn zo gebouwd dat de muziek zich op een unieke manier door de hele kamer verspreidt. De A5 en A7 werken via Airplay en zijn dus voornamelijk verbonden aan Apple producten. Maar de speakers werken ook via wifi verbinding. Ook de Z2 werkt goed samen met de iPad, iPhone of Mac computer. De T7 is een handzame speaker die muziek streamt via een bluetooth verbinding. Deze speaker kun je dus werkelijk overal mee naartoe nemen.

Draadloze speakers van Bowers & Wilkins

De draadloze speakers van Bowers & Wilkins hebben allemaal zo hun eigen karakteristieke kenmerken. Met de T7 stream je muziek rechtstreeks vanaf je computer, smartphone of tablet via bluetooth. De Zappelin Wireless brengt jouw favoriete muziek ten gehore via Airplay of via bekende streamingsdiensten zoals Spotify. Je kunt deze speaker aansturen door middel van jouw favoriete apps. De bediening van de Zeppelin Wireless is daardoor wel heel eenvoudig. Ook de Z2, A5 en A7 van Bowers & Wilkins werken via Airplay en kunnen Apple gebruikers dus heel wat muziekplezier brengen. De Airplay toestellen fungeren tegelijkertijd als phonedock waarin je jouw telefoon kunt aansluiten om op te laden. De draadloze speakers zijn heel eenvoudig te installeren met behulp van de Bowers & Wilkins Control app. De apparaten die via wifi werken worden middels deze app verbonden, zodat je vrijwel direct draadloos kunt genieten van jouw favoriete muziek. De T7 werkt zoveel mogelijk intuïtief. Dat wil zeggen dat de basisfuncties met licht- en geluidssignalen worden doorgegeven, waardoor de bluetooth speaker uiterst gemakkelijk te gebruiken is.

Muziekliefhebbers kiezen massaal voor Bowers & Wilkins. Dat komt grotendeels omdat het merk altijd topkwaliteit weet te leveren. Zo ook de draadloze speakers in hun assortiment. Met de T7 speaker van Bowers & Wilkins wordt muziek in een hoge resolutie gestreamd vanaf iedere gewenste bron met bluetooth verbinding. Zo kun je toch nog genieten van kraakhelder geluid uit een kleine speaker. De Zeppelin Wireless vult iedere ruimte met kristalhelder geluid. Dat komt onder andere door het unieke design. In de Zeppelin Air Lightning zitten maar liefst twee middentoners, twee tweeters en een subwoofer die er samen voor zorgen dat alle tonen natuurgetrouw worden afgespeeld. De draadloze speakers uit de Z2 lijn bevatten de nieuwste klasse D versterkers en een zogenaamde flowport, die zorgt voor een optimale bass. De A5 en A7 speakers hebben door Bowers & Wilkins speciaal ontwikkelde stereodrivers. Gecombineerd met een versterkte subwoofer en klasse D versterkers geven deze speakers optimale geluidskwaliteit.

B&W staat voor Pure kwaliteit

De T7 bluetooth speaker van Bowers & Wilkins is ontzettend eenvoudig te bedienen. Op de luidspreker zelf vind je nauwelijks knoppen. De bediening gaat zoveel mogelijk met behulp van het apparaat waaraan jouw speaker verbonden is. De T7 is zeer geschikt om mee te nemen onderweg. Een volledig opgeladen accu gaat tot wel 18 uur lang mee zonder stroom. De andere draadloze speakers kun je bedienen met je favoriete toestel en jouw voorkeurs apps. Omdat deze apparaten werken middels wifi verbinding en Airplay kun je dus zelf kiezen of je de speakers opdrachten geeft met je tablet, je smartphone, je Mac PC of je smartwatch. Je kunt muziek streamen vanuit je eigen muziekbibliotheek, vanaf je favoriete afspeellijsten of je kiest voor een streamingsdienst als Spotify om jou te voorzien van je favoriete beats.

Omdat Bowers & Wilkins een breed assortiment heeft van draadloze speakers heeft de consument volop keuze. Of je nu als Apple fan kiest voor de speakers die goed samenwerken met Airplay of je bent vaak onderweg en wil daarbij gezelschap van een speaker die verbinding kan maken met bluetooth. Er zijn heel veel mogelijkheden als we Bowers & Wilkins mogen geloven. Je kunt de speakers samen laten werken en met de volg functie ervoor zorgen dat je in geen enkele ruimte in huis je lievelingsmuziek hoeft te missen. Je kunt ook zorgen dat iedereen in huis zelf kan kiezen voor zijn of haar favoriete muziek.

De producten van Bowers & Wilkins vallen op door hun moderne uitstraling. Deze speakers mogen gezien worden. Het opvallend moderne design is niet alleen oogstrelend, maar de ronde vormen zorgen er ook voor dat het geluid de gehele ruimte vult. Een groot bedieningspaneel met veel knoppen ontbreken bij de draadloze speakers van Bowers & Wilkins. Hiermee krijg je strak vormgegeven speakers die passen in ieder interieur. Met de ingebouwde dockingstations hoef je nooit meer op zoek naar je smartphone. De speakers fungeren direct als opbergplaats en oplader voor je telefoon. De unieke ontwerpen vallen op zonder opzichtig te zijn. Het opvallende honingraat patroon op de T7 staat niet alleen mooi, maar zorgt er ook voor dat de speaker geen last heeft van trillingen, wat de geluidskwaliteit zou kunnen beïnvloeden. Zo zie je maar dat ze bij Bowers & Wilkins overal over nagedacht hebben.