Muziek

Volop keuze in draadloze speakers van Bose

De Amerikaanse fabrikant Bose heeft een uitgebreid aanbod draadloze speakers in het assortiment. Het Soundtouch systeem voor thuis en de Soundlink speakers voor onderweg. Met deze speakers kun je thuis van jouw favoriete muziek genieten door eenvoudig muziek te streamen. Er zijn ook speakers verkrijgbaar die werken met een bluetooth verbinding, waardoor deze ook ideaal elders te gebruiken zijn.

In oktober 2013 bracht de audio apparatuur fabrikant Bose zijn Bose Soundtouch Wifi draadloze audiosysteem op de markt. Daarnaast is er ook het Bose Soundlink muzieksysteem verkrijgbaar. De speakers uit de Soundlink serie kunnen allemaal verbinding maken via bluetooth en door hun handige formaat zijn ze uitstekend geschikt om mee te nemen. Zowel de Bose Soundtouch als de Bose Soundlink speakers hebben een moderne vormgeving. In het Bose Soundtouch assortiment horen ook stereo luidsprekers en een versterker. De draadloze speakers kunnen allemaal bediend worden met behulp van een handige app, die te downloaden is op de pc, smartphone en tablet. Met de speakers kan er door het hele huis synchroon muziek afgespeeld worden, maar het is ook mogelijk om verschillende soorten muziek te beluisteren in de verschillende vertrekken van het huis.

Hoe werken de speakers?

De speakers van Bose SoundTouch wifi zijn zeer eenvoudig te installeren. Via de app krijg je instructies op je computer, tablet of smartphone die je stapsgewijs helpen met het juist installeren van de speakers. Binnen enkele minuten is het audiosysteem klaar voor gebruik en kun je al genieten van je favoriete muziek in heldere geluidskwaliteit. De speakers worden ook bediend middels dezelfde app. Ook de Bose soundlink speakers zijn gemakkelijk te gebruiken. Muziek streamen naar deze speakers gaat via bluetooth verbinding. Verbinding maken met het draadloze netwerk is niet mogelijk via wifi. De Soundlink speakers hebben bedieningsknoppen op de speakers. Hiermee kun je bijvoorbeeld het volume regelen en de speaker eenvoudig aan- en uitschakelen. Muziek streamen via bekende streamingsdiensten zoals Spotify is mogelijk indien deze maar wel via de computer wordt verbonden met een PC en indien de speaker zich binnen 9 meter van je computer bevindt.

Bose staat al jaren bekend als audio specialist. De draadloze speakers van deze Amerikaanse fabrikant brengen dan ook krachtig geluid voort. Je muziek komt helder uit de speakers, hoe hard of zacht het apparaat ook staat. De Bose Soundtouch en de Bose Soundlink systemen zijn uitstekend geschikt om een feestje mee te bouwen. De Bose Soundtouch 30 wifi is een speaker die gebruik maakt van een woofer en een zogenaamde waveguide technologie. Dit zorgt ervoor dat het geluid nog dieper en rijker is, zodat het een grote ruimte kan vullen met de beste beats. Het is niet mogelijk om de Bose soundtouch speakers te gebruiken als dolby surround, maar de speakers kunnen wel gecombineerd gebruikt worden voor het synchroon afspelen van muziek. De Bose Soundlink mini laat jou zelf genieten van jouw favoriete muziek. Deze draagbare speakers kun je overal mee naartoe nemen. De Bose Soundlink speakers hebben verrassend goed bereik voor hun formaat en kunnen kleine ruimtes vullen met muziek van hoge geluidskwaliteit.

Eenvoudige bediening

De Bose Soundlink speakers kunnen draadloos verbinding maken met de pc, smartphone of tablet dankzij een vlekkeloze bluetooth verbinding. Op de apparaten zelf bevinden zich knopjes, waarmee je het volume kunt regelen. De Bose Soundtouch muzieksystemen kunnen worden bediend via een app. Deze app is te installeren op de computer, de tablet of je smartphone. In deze app is het mogelijk om voorkeurszenders op te geven. Dit kunnen radiozender zijn, maar bijvoorbeeld ook persoonlijke muzieklijsten van je tablet of pc. Bij de Soundtouch speakers krijg je ook een afstandsbediening of controller waarmee je eenvoudig de speakers kunt bedienen.

Omdat Bose zijn assortiment in draadloze speakers behoorlijk heeft uitgebreid heb je ruime keuze in wireless muzieksystemen. Voor eenvoudig gebruik onderweg kies je voor de Bose Soundlink speakers. Deze speakers zijn heel handzaam en laten zich overal mee naartoe nemen. Dankzij de oplaadbare accu speelt de speaker maar liefst 14 uur muziek af zonder de aanwezigheid van stroom. Voor deze Soundlink speakers zijn er verschillende hoesjes verkrijgbaar, zodat je de speaker helemaal naar jouw smaak kunt maken. Het Bose Soundtouch audiosysteem is nog iets uitgebreider. Deze speakers zijn ervoor gemaakt om je hele huis te voorzien van loepzuivere klanken. Met de Bose Soundtouch Portable wifi kun je zelfs in de tuin of op het balkon genieten van je favoriete muziek. De Bose Soundtouch speakers kunnen ook op bekabelde speakers aangesloten worden. Hiervoor heb je een Soundtouch SA-4 amplifier nodig.

Modern design met een knipoog naar vintage

Bose corporation staat vooral bekend als leverancier van muzieksystemen met een hoogwaardige geluidskwaliteit. Maar dat wil niet zeggen dat er over het design niet goed is nagedacht. De Bose Soundlink speakers hebben een trendy design met een vintage tintje. Omdat de Soundlink speakers vooral bedoeld zijn om mee te nemen hebben ze een stofdicht design die tegen een stootje kan. Voor de Soundlink Speakers zijn stoffen hoezen verkrijgbaar in diverse kleuren om je speaker te personaliseren. De Bose Soundtouch speakers hebben een strak en modern design, maar zijn niet al te opvallend. Hierdoor passen ze uitstekend in elk interieur.